Van Amsterdam naar Antwerpen

Voordat onze sieraden hun weg naar jouw hand hebben gevonden, hebben zij al een lange reis afgelegd. Tijdens onze zoektochten gaan we enkel voor de mooiste, meest bijzondere stukken welke vrijwel allemaal buitenlandse vondsten zijn. Na aankomst in Nederland worden deze direct naar onze eigen goudsmid in Antwerpen gebracht welke er gelijk mee aan de slag gaat! Er moet tenslotte nog veel gebeuren..

Alles in eigen huis

Allereerst worden ze volledig gepoetst zodat ze goed kunnen worden gecontroleerd op kwaliteit. Zorgvuldig wordt alles in kaart gebracht en overlegd wat er mee moet gaan gebeuren. Eventuele versterking van de zetting, misschien nog het vervangen van een steen en daarna natuurlijk polijsten. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd zodat ze weer stralen als nooit tevoren!

Méér dan 20 jaar ervaring

In dé Diamantstad van de wereld, Antwerpen is het atelier van onze goudsmid gevestigd. Hij is een gespecialiseerde vakman met meer dan 20 jaar ervaring en een onmisbare schakel binnen ons team. Betrokken bij iedere stap van het proces en een onuitputtelijke bron aan informatie. In zijn werkplaats voorzien van alle apparatuur en benodigdheden beoefent hij met veel passie zijn vakmanschap. Een uniek schouwspel waar we uren naar kunnen kijken en een fantastisch om jullie een kijkje in te kunnen geven!