Retourneren

Een bestelling mag binnen de termijn van 14 dagen worden geretourneerd. Dit gaat in vanaf de dag waarop de bestelling door de klant is ontvangen, tot de datum dat wij de retouraanmelding (inclusief Track & Trace) hebben ontvangen. De retour tag dient aan het sieraad bevestigd te zijn en in de originele verpakking (sieradendoosje) te worden teruggestuurd. Indien dit in een andere verpakking wordt gedaan behoud Menina Amsterdam het recht de kosten van het sieradendoosje in mindering te brengen van het totaal te restitueren bedrag.

De retour kan worden aangemeld via het online formulier op de website. Vervolgens kan de bestelling worden geretourneerd aan het daar aangegeven adres. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Menina Amsterdam adviseert de zending verzekerd te versturen, aangezien de verzender verantwoordelijk is voor de zending tot deze ontvangen is door Menina Amsterdam.

Retouren worden na ontvangst door Menina Amsterdam binnen 5 werkdagen verwerkt. 

Retouradres:
Menina Amsterdam
Postbus 50
5000 AB Tilburg

Vragen of opmerkingen over retouren?
contact@menina-amsterdam.nl

Meld je retour hieronder aan

Zoals beschreven in onze voorwaarden is het retourneren van een ring niet mogelijk na het verstellen. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan contact met ons op via contact@menina-amsterdam.nl

Menina Amsterdam deelt geen persoonlijke gegevens met andere bedrijven.