Werken/stage bij Menina in Tilburg.

Mail ons


BETAALDE STAGE IN TILBURG BIJ MENINA | VINTAGE SIERADEN

Wij zijn Menina Amsterdam gevestigd in Tilburg en wij kunnen jou een mega leuke stageplek aanbieden! Wij zijn een jong bedrijf bestaande uit een klein team met een online webshop in vintage sieraden. Op dit moment ligt onze focus vooral op ringen, maar willen dit graag op de korte termijn gaan uitbreiden naar andere type sieraden. Wat ons onderscheidt ten opzichte van andere sieraden webshops is onze branding. Wij beiden vintage sieraden aan dmv een moderne branding.

Neem even een kijkje op onze instagram: www.instagram.com.menina.amsterdam of op onze webshop: www.menina-amsterdam.nl zodat je een goed beeld krijgt van wat wij doen.


Informatie Leren & Werken

Aan de hand van de opleiding die je volgt (Media/vormgeving of Fotografie) gaan we bepalen waar we je het beste voor in kunnen gaan zetten. Binnen Menina hebben we namelijk best veel toffe functies te vervullen. Fotografie: Als je op onze website en instagram hebt gekeken dan zul je een goed beeld hebben gekregen van wat wij allemaal doen op het gebied van fotografie. Van product en sfeer fotografie tot het schieten van de mooiste plaatjes op een goed voorbereide studio set bij ons op kantoor of op locatie. We zullen er eerst samen voor gaan zorgen dat je de juiste feeling krijgt met onze producten en branding zodat je veel zelfstandig kunt werken met hier en daar een beetje sturing in de juiste richting. Alle foto's dienen na de shoots uiteraard ook bewerkt te gaan worden volgens de bestaande richtlijnen. Uiteraard staan we altijd open voor nieuwe ideeën en motiveren we je juist om buiten de bekende "box" te denken. Naast het fotografie maken we ook veel gebruik van video. Dit doen we op een simpele manier maar laten het eruit zien alsof het professioneel is. Hiervoor hebben we ook de nodige apparatuur beschikbaar. Het zou voor ons ook fijn zijn dat je hiermee aan de slag kunt en gaat ontdekken wat er nog meer te creëren is naast fotografie. Video werkt namelijk erg goed op Social media en mocht je hier niet zoveel ervaring in hebben dan is dat helemaal geen probleem. We helpen je met alles wat je nodig hebt zodat jij een toffe stage zult hebben. Vormgeving: Doe jij een grafisch vormgeving/media opleiding dan zul je ook bij ons onwijs veel ervaring op doen op het gebied van online vormgeving. Hoe bedenk je de beste online campagnes en hoe werk je deze uit? We nemen je stap voor stap mee in onze eigen ervaringen en leren je hoe de beste online uitingen kunt maken. Instagram stories ontwerpen en gebruik maken van de juiste stickers en posts zo inrichten dat ze de aandacht van de volgers trekken. Dit zijn werkzaamheden waar wij dagelijks mee bezig zijn en veel tijd aan spenderen. We willen met kop en schouders uitsteken boven onze concullega's en daar doen we ook dagelijks hard ons best voor. En dit is ook te merken aan de snelgroeiende volgers en groei van ons bedrijf.


Informatie Student

Omdat ons team zelf enorm veel ervaring heeft in hetgeen ieder persoon doet (Reclame/fotografie, marketing en support) kunnen we jou onwijs veel leren. Zo heeft onze ontwerper/fotograaf al meer dan 10 jaar een eigen reclamebureau waardoor hij je alle kneepjes van het vak kan leren. Op het gebied van fotografie is hij ook onwijs sterk en in onze eigen studio die we op kantoor hebben kun je veel oefenen en leren. De andere collega's zijn ook parttime aanwezig op kantoor en samen hebben we het altijd gezellig. Ons kantoor zit aan de Ringbaan Oost 10 in Tilburg en is makkelijker te gebruiken met het OV. Parkeren is hier gratis en er is ruimte genoeg om eventueel je auto kwijt te kunnen. Aan de hand van de door school bepaalde nodige uren zullen we gaan kijken hoeveel uur je per week zult gaan werken. Aan de hand van deze uren gaan we ook je stagevergoeding bepalen. Uit ervaring zul je ongeveer tussen de €200 en €300 per maand gaan verdienen. Dit ligt ook een beetje aan hetgeen je bijdragen aan ons bedrijf en je inzet. Ook staan wij open voor afstudeeronderzoeken. Denk jij dat je onze ideale stage collega wordt? Stuur ons dan een mailtje naar contact@menina-amsterdam.nl en wellicht spreken we elkaar snel voor een kennismakingsgesprek.

Met vriendelijke groet,

R. van Loon
Menina Amsterdam

Menina Stagemarkt

Je kunt ons ook bekijken op stagemarkt voor uitgebreide details.