ONS VERHAAL

DE REIS VAN EEN SIERAAD

Menina's missie: vintage sieraden nieuw leven inblazen

'Als jong meisje bewonderde zij de ringen aan de handen van haar grootmoeder. Glinsterende accessoires die iets waardevols en dierbaars symboliseren. Schitterende steentjes in verschillende kleuren, groot en klein.'- Stella, Menina Amsterdam.

De liefde en betovering voor sieraden is iets wat Stella al haar hele leven bij zich draagt. De behoefte om die fascinatie om te zetten in iets tastbaars, groeide.
In 2019 werd het vintage sieradenmerk Menina Amsterdam geboren.

IN AMSTERDAM

VOLWAARDIG VINTAGE LABEL

Unieke pronkstukken, met liefde uitgezocht. Dat is de Menina collectie. Via ons wereldwijde netwerk kopen we gebruikte sieraden in. De gemene deler is de kwaliteit. Daar selecteren we de sieraden namelijk op. Eenmaal aangekomen in Nederland worden de meeste sieraden hersteld of bewerkt door onze vaste goudsmid. Onherkenbaar en in een stijl die je nergens anders ziet. Menina Amsterdam staat bekend als volwaardig vintage label en richt zich op de vrouw in het bijzonder.

VERTEL HET VERHAAL VERDER

SCHITTERINGEN

Oude sieraden opnieuw laten schitteren aan de handen van trotse vrouwen. Dat is onze missie. Het verhaal dat onze vintage sieraden doormaakten, krijgt aan jouw hand een vervolg. Jij laat de ring die vanuit de andere kant van de wereld naar Nederland reisde, opnieuw fonkelen. Die sensatie wil Menina met zoveel mogelijk andere vrouwen delen. Blaas vintage sieraden nieuw leven in en vertel hun verhaal door.

WORD EEN MENINA

VERHALEN VAN VINTAGE SIERADEN

De sieraden van Menina Amsterdam hebben een verleden. Dat koesteren we. Via onze kanalen delen we met veel liefde de verhalen van nu. De ervaringen van de vrouwen en meisjes die een hoofdstuk toevoegen aan onze vintage sieraden. Draag je een sieraad van Menina Amsterdam, dan ben je een van de Menina’s.

Deel jouw verhaal met ons en word een Menina.
stories@menina-amsterdam.nl

WIJ ZORGEN DAT JOUW DROOM UITKOMT

HET MENINA TEAM

Achter Menina Amsterdam zit een team dat is samengesteld uit knappe koppen die allemaal hun (edel)steentje bijdragen. Onwijs gedreven. Jong en met een frisse blik. En ambitieus. Wij zorgen dat Menina Amsterdam blijft groeien. Samen werken we aan hetzelfde doel: vrouwen gelukkig maken met de mooiste vintage sieraden. Een doel dat ons verbindt en stimuleert iedere keer nét iets verder te gaan.

Ook een knappe kop en wil jij je aansluiten bij dit team? Ga met ons in gesprek.
contact@menina-amsterdam.nl

  • STELLA HOOFD INKOOP
  • RIK CREATIVE DIRECTOR
  • TRISTEN FOTOGRAAF
  • MONICA FOTOGRAAF
  • FLOOR STYLIST

MENINA VOOR GROEN

EEN DUURZAME WERELD

Menina Amsterdam staat voor een duurzame wereld! Producten die misschien voor anderen geen waarde meer hebben, willen wij nieuw leven inblazen en de kans bieden om het geluk te vinden bij een nieuwe eigenaar. Niet alleen willen wij op deze manier bijdragen aan minder verbruik van grondstoffen, maar ook bewustzijn creëren om zuinig met onze aarde om te gaan.

MENINA STORIES 💫

DOOR: FEMKE UIT BELGIE 🇧🇪⁠⁠

Hoi, ik ben Femke uit België en ik heb een prachtige verlovingsring van Menina! Ik wou altijd al een unieke en tijdloze ring, niets beter dus dan een vintage exemplaar! Ik gaf steeds tips aan mijn vriend door hem foto’s van vintage ringen op Pinterest te tonen! Mijn vriend vroeg waar hij zo een ring zou kunnen vinden en toen begon een grote zoektocht want in België vind je deze moeilijk, en dan plots kwam ik via Instagram terecht bij Menina...

Betaal veilig

American Express Apple Pay Google Pay iDEAL Klarna Maestro Mastercard PayPal Visa
CONTACT FAQ KLANTENSERVICE