De reis van een sieraad

Menina’s missie: vintage sieraden nieuw leven inblazen

Volwaardig vintage label

Unieke pronkstukken, met liefde uitgezocht. Dat is de Menina collectie. Via ons wereldwijde netwerk kopen we gebruikte sieraden in. De gemene deler is de kwaliteit. Daar selecteren we de sieraden namelijk op. Eenmaal aangekomen in Nederland worden de meeste sieraden hersteld of bewerkt door onze vaste goudsmid. Onherkenbaar en in een stijl die je nergens anders ziet. Menina Amsterdam staat bekend als volwaardig vintage label en richt zich op de vrouw in het bijzonder.

Schitteringen

Oude sieraden opnieuw laten schitteren aan de handen van trotse vrouwen. Dat is onze missie. Het verhaal dat onze vintage sieraden doormaakten, krijgt aan jouw hand een vervolg. Jij laat de ring die vanuit de andere kant van de wereld naar Nederland reisde, opnieuw fonkelen. Die sensatie wil Menina met zoveel mogelijk andere vrouwen delen. Blaas vintage sieraden nieuw leven in en vertel hun verhaal door.

Verhalen van vintage sieraden

De sieraden van Menina Amsterdam hebben een verleden. Dat koesteren we. Via onze kanalen delen we met veel liefde de verhalen van nu. De ervaringen van de vrouwen en meisjes die een hoofdstuk toevoegen aan onze vintage sieraden. Draag je een sieraad van Menina Amsterdam, dan ben je een van de Menina’s.

Deel jouw verhaal

Wij zorgen dat jouw droom uitkomt

Achter Menina Amsterdam zit een team dat is samengesteld uit knappe koppen die allemaal hun (edel)steentje bijdragen. Onwijs gedreven. Jong en met een frisse blik. En ambitieus. Wij zorgen dat Menina Amsterdam blijft groeien. Samen werken we aan hetzelfde doel: vrouwen gelukkig maken met
de mooiste vintage sieraden. Een doel dat ons verbindt en stimuleert iedere keer nét iets verder te gaan.

Een duurzame wereld

Menina Amsterdam staat voor een duurzame wereld. Producten die voor anderen geen waarde meer hebben, geven wij een tweede kans. Een nieuwe kans. Een kans waarin deze sieraden weer schitteren en een nieuwe eigenaar gelukkig maken. Daarnaast hebben we onze eigen collectie (AXA) volledig gecreëerd uit 100% gerecycled goud. Wij willen op deze manier bijdragen aan minder verbruik van grondstoffen, maar ook bewustzijn creëren om zuinig met onze aarde om te gaan.