Menina Amsterdam's missie: Vintage sieraden nieuw leven inblazen

'Als jong meisje bewonderde zij de ringen aan de handen van haar grootmoeder. Glinsterende accessoires die iets waardevols en dierbaars symboliseren. Schitterende steentjes in verschillende kleuren, groot en klein.'- Stella, Menina Amsterdam.

Menina's Missie: Vintage sieraden nieuw leven inblazen

Schitterende steentjes in verschillende kleuren is iets wat ons altijd al heeft gefascineerd. Kleine accessoires die iets waardevols en dierbaars symboliseren. De liefde en betovering voor sieraden is iets wat wij al heel ons leven bij ons dragen. Deze fascinatie bleef met de jaren groeien en heeft ons doen besluiten om dit tastbaar te maken. In 2019 werd het vintage sieradenmerk Menina Amsterdam geboren.

Volwaardig Vintage Label

Unieke pronkstukken, met liefde uitgezocht. Dat is de Menina collectie. Via ons wereldwijde netwerk kopen we gebruikte sieraden in. De gemene deler is de kwaliteit. Daar selecteren we de sieraden namelijk op. Eenmaal aangekomen in Nederland worden de meeste sieraden hersteld of bewerkt door onze vaste goudsmid. Onherkenbaar en in een stijl die je nergens anders ziet. Menina Amsterdam staat bekend als volwaardig vintage label en richt zich op de vrouw in het bijzonder.

Verhalen van Vintage Sieraden

De sieraden van Menina Amsterdam hebben een verleden. Dat koesteren we. Via onze kanalen delen we met veel liefde de verhalen van nu. De ervaringen van de vrouwen en meisjes die een hoofdstuk toevoegen aan onze vintage sieraden. Draag je een sieraad van Menina Amsterdam, dan ben je een van de Menina’s.

Deel jouw verhaal

Een duurzame wereld

Menina Amsterdam staat voor een duurzame wereld! Producten die misschien voor anderen geen waarde meer hebben, willen wij nieuw leven inblazen en de kans bieden om het geluk te vinden bij een nieuwe eigenaar. Niet alleen willen wij op deze manier bijdragen aan minder verbruik van grondstoffen, maar ook bewustzijn creëren om zuinig met onze aarde om te gaan.

Het Menina Team

Achter Menina Amsterdam zit een team dat is samengesteld uit knappe koppen die allemaal hun (edel)steentje bijdragen. Onwijs gedreven. Jong en met een frisse blik. En ambitieus. Wij zorgen dat Menina Amsterdam blijft groeien. Samen werken we aan hetzelfde doel: vrouwen gelukkig maken met de mooiste vintage sieraden. Een doel dat ons verbindt en stimuleert iedere keer nét iets verder te gaan.

Ook een knappe kop en wil jij je aansluiten bij dit team? Ga met ons in gesprek.

Stuur ons een mailtje