Reparaties

Eenmaal verliefd geworden op een vintage sieraad kan je het je niet meer indenken deze af te doen! Overal waar je gaat, gaat jouw vintage sieraad met je mee. Toch zit een ongeluk vaak in een klein hoekje..

Het kan helaas iedereen gebeuren dat je net met je ring aan stof blijft hangen, een pootje open trekt en het steentje verliest. Of dat je die schitterende armband in alle haast net even onhandig af wilt doen en de sluiting stuk gaat. Vintage sieraden zijn vaak net wat kwetsbaarder en dienen met enige voorzichtigheid gedragen te worden. Mocht er toch iets mee gebeuren dan zijn wij er voor je!

Op al onze vintage sieraden geven wij een garantie af van 30 dagen en op onze AXA collectie 1 jaar. Mocht er iets gebeuren in die periode gaan wij er voor zorgen dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost.

Maar wat zijn nou de opties na de garantie termijn? Laten we die hieronder samen even doornemen...

Stap 1

Vul het reparatieformulier hieronder goed en duidelijk in. Aan de hand hiervan kunnen wij namelijk al veel informatie achterhalen over jouw sieraad. Graag ontvangen we ook een uitleg over wat er mis is aan je sieraad en zien dit graag onderbouwd met een aantal duidelijke foto’s. (Voor een exacte prijsopgave dient de goudsmid het sieraad in het atelier te hebben).

{formbuilder:NzM1OA==}

Stap 2

Zodra we je aanvraag hebben ontvangen, gaat deze direct naar de goudsmid welke een prijsopgave zal maken voor de reparatie. Deze kosten communiceren wij met je en zodra je akkoord geeft op ons voorstel mag je het sieraad naar ons opsturen.

Stuur het sieraad goed verpakt en verzekerd (met Track & Trace) op naar onderstaand adres onder vermelding van het originele ordernummer! (Mocht er onderweg naar ons iets mee gebeuren zijn wij niet aansprakelijk).

Menina Amsterdam
Postbus 50
5000 AB Tilburg


Stap 3

We kunnen vooraf vaak geen exacte indicatie afgeven hoeveel tijd de reparatie in beslag neemt, maar doen ons uiterste best hiervoor. Wanneer er een steen mist kan dit namelijk enige tijd duren deze te verkrijgen door de exclusiviteit van het soort edelsteen, de slijpvorm of afmeting. Uiteraard wordt dit allemaal met je gecommuniceerd en houden we je op de hoogte!

Stap 4

Het sieraad is gemaakt! Na een extra polijst beurt straalt ze weer als nooit te voren en komt ze zo snel mogelijk terug naar jou! Je ontvangt hiervoor een nieuwe Track & Trace in je mailbox. Op de reparatie zit een garantie van 30 dagen.

* Bovenstaande voorwaarden voor reparatie zijn enkel van toepassing op sieraden welke gekocht zijn bij Menina Amsterdam. Indien je zelf aanpassingen of reparaties toebrengt aan het sieraad of dit laat doen door een externe partij vervalt de garantie.